Filmfrukost med Doc Lounge: EFTERKLANG – THE GHOST OF PIRAMIDA

13 februari, 2014 - 08:30 - 10:00

Våra kära medlemmar Doc Lounge bjuder in till februaris bästa frukost med dokumentärfilmen Efterklang: The Ghost of Piramida med efterföljande snack med Rasmus Stolberg från Efterklang på temat ljud och musik.

THE GHOST OF PIRAMIDA

Regi: Andreas Koefoed, Danmark 2012, 58 min. Dansk dialog, textad på engelska
Piramida byggdes i tron på det kommunistiska projektet. Människor från hela Sovjetunionen tog sig till gruvsamhället på Spetsbergen för att förverkliga drömmen om ett bättre liv. Nu finns bara en isolerad spökstad kvar. Musikerna i det danska experimentella popbandet Efterklang åkte hit för att samla in ljud till sin nya skiva. På plats möter du Rasmus Stolberg från Efterklang som introducerar filmen och svarar på frågor efter visningen.

Filmfrukosten är också en teaser och arrangeras i samarbete med konferensen SYNK som äger rum på Media Evolution City den 26 februari. På plats möter du bland annat Victoria Skoglund, en av initiativtagarna till SYNK-konferensen, som du läser mer om här

ANMÄLAN: Klicka här
VAR: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
FRUKOST: Ja visst, du får med dig "biobricka" fylld med kaffe/te och en smarrig surdegsbulle.

Läs mer om Doc Lounge här