Frukostföreläsning om digital stress - en energikick i vintermörkret med medlemsföretaget Inner Sweden.

16 januari, 2014 - 07:25 - 09:00

Torsdagen den 16:e januari äter du inte frukost hemma!

Men självklart ska du inte strunta i dagens viktigaste måltid. Ta dig istället till Media Evolution i Västra Hamnen där Inner Sweden bjuder på en god frukost och en inspirerande föreläsning om hur du kan må topp och prestera på topp.

De flesta känner att de borde stressa mindre, sova bättre, röra på sig mer, äta sundare och tänka mer positivt – men hur bryter man gamla mönster och etablerar nya levnadsvanor?

Föreläsningen leds av Caroline Monthan, som har personlig erfarenhet av att bryta ett stressbeteende och skapa balans i livet. Caroline berättar hur man med små förändringar kan bli gladare, piggare och mer skärpt. Med sin starka passion för en sund livsstil och sitt humoristiska sätt blir hennes föreläsning garanterat dagens energikick i vintermörkret.

Datum: Torsdagen den 16:e januari 2014
Tid: Frukosten serveras kl 07.25 – 07.55, föreläsningen pågår kl 08.00 – 09.00
Plats: Media Evolution, Västra Hamnen, Stora Varvsgatan 6A
Kostnad: 240:- (ex moms)
OSA: Anmälan görs till Anita Wallenskog, a [dot] wallenskog [at] inner [dot] se eller till Cecilia Nilsson på telefon 0727–250505 senast den 13:e Januari. Anmälan är bindande

Föreläsningen arrangeras av Inner Sweden AB, ett specialistföretag inom lönsamma livsstilsförändringar för företag och organisationer – www.inner.se