FULLBOKAT - Världens Bästa Morgon med Strålfors

21 januari, 2014 - 08:00 - 10:00

Eventet är fullbokat!

Starta din dag på Media Evolution City med en finfin frukostbuffé, nätverkande med andra smarta, träffa nya medlemsföretaget Strålfors och lyssna på en spännande föreläsning om viktiga verktyg för framtidens kommunikation.

Less is more – riktad och relevant kundkommunikation.

Dina kunder vill ta emot relevant kommunikation i rätt kanal och vid rätt tidpunkt. Men hur vet du vad som gäller för just din kund? Strålfors tar sig an de stora frågorna - vad är egentligen Big Data och hur kan det hjälpa mig i min kundkommunikation? Vad behöver vi som företag veta om framtidens kommunikation för att säkerställa lojala kunder och vilka är de viktigaste verktygen?

8:00 Bästa frukostbuffén är uppdukad
8:30 Föreläsning om framtidens kommunikation i Mediaskogen - Arenan
Välkommen till Media Evolution City den 21/1.

Du kan tyvärr inte länge anmäla dig.