Lunchseminarium om testdriven utveckling i praktiken

27 mars, 2014 - 11:45 - 13:00

Kostnadsfritt lunchseminarium.

Under nio års aktivt arbete med testdriven mjukvaruutveckling har jag stött på (och drivit fram) både bra och dåliga implementationer. På detta seminarium tänkte jag berätta om hur TDD hänger samman med agil mjukvaruutveckling samt berätta om några av de exempel jag har stött på, varför det blev som det blev, och några lärdomar man kan dra därifrån. Målgruppen för detta seminarium är utvecklare, arkitekter och linjechefer som arbetar i, med, eller nära mjukvaruutvecklingsteam.

Föreläsare
Thomas Lundström
Thomas har arbetat med Lean och Agile sedan 2005, framförallt med fokus på hur man bygger ett solitt tekniskt arbetssätt som stödjer frekventa leveranser. Thomas syn på systemutveckling är att utan en beteendeförändring hos utvecklarna går det inte att genomföra en verklig förändring i hur ett system levereras till kund. Det gör att han är intresserad av hur utvecklare (inkluderat arkitekter, testare, kravanalytiker och programmerare) jobbar på ett så effektivt sätt som möjligt.

Program
11.45-12.10 Samling, baguette & dryck
12.10-12.50 Föredrag
12.50-13.00 Frågestund

Datum / Lokal
2014-02-27 / Forum, Ideon Agora, Scheelevägen 15, Lund

Anmäl dig här!

Om du har frågor kring seminariet, kontakta mineta [dot] hodzic [at] softhouse [dot] se (Mineta Hodzic)

Varmt välkomna!