Omvärldsbevakning - En utbildning

27 mars, 2014 - 09:00 - 16:00

27 Mars, 2014 - 09:00 - 16:00
Att bedriva effektiv omvärldsbevakning innebär att utforma metoder och verktyg för att ta in och kanalisera relevant information för dig och din organisation. Det är något alla kan göra. Rätt metoder och en tydlig strategi kring omvärldsbevakning hjälper dig att utveckla verksamheten och fatta rätt beslut i en ständigt föränderlig värld.

Utbildningen ger kunskap i hur alla i en organisation kan bidra till effektiv omvärldsbevakning. Verktyg och metoder förklaras i ett format som samtidigt ger en nuläges-omvärldsbevakning. Tillsammans med kursledaren bygger kursdeltagarna under utbildningen upp ett raster av källor för kunskapsinflöde och kanaler för kunskapsdelning.

Efter den här heldagen har du utvecklat ett nät som fångar de trender och idéer som är relevanta för ditt företag och du har dessutom med dig verktyg för att kommunicera detta vidare till kollegor och följare på sociala medier.

Format: Heldag, 9-16.
När: 27 Mars 2014.
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö
Pris: 3 000 kr för medlem, 4 000 kr icke medlem (ex moms.)
Anmälan: Maila anmalan [at] mediaevolution [dot] se eller boka din plats här

Kursledare: Martin Thörnkvist, omvärldsbevakare med åtta års erfarenhet från Media Evolution och trendanalys i musikbranschen + tre år som programansvarig för den internationella mediekonferensen The Conference.

(Foto: inUse)