V.B.A.W med Kärlek från huset.

14 februari, 2014 - 17:00 - 21:00

Kära vänner,
Den 14/2 bjuder vi på Media Evolution City, Restaurang M.E.C.K och Wihlborgs in till Världens Bästa After Work. Det är kärlekens dag och vi vill förstås fira den tillsammans med er. Så gärna att vi paxade värdskapet för denna afton själva. Det blir bubbel, kärlek, rosa och jazz så dra med dina vänner, din käresta eller någon annan du tycker om så kuckilurar vi tillsammans.

Kvällen bjuder på en riktig jazzkavalkad med ett härligt gäng som poppar upp på väl valda platser och spelar finstämda bitar som soundtrack till ditt bubbel. I DJ-hörnan står Håkan Thörn, mannen bakom SVT:s succéprogram HITLÅTENS HISTORIA, och spelar lagom romantiska hits tillsammans med med klubbarrangören och tillika frun Sanna Thörn, som vänt upp och ner på Malmös musikliv genom sin nyskapande skapelse Freaks n' Geeks.

Vad: Världens Bästa After Work
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
När: Alla hjärtans dag 14/2 från kl.17
Dryck: Ja! (Ett tips i baren: Cash is king!)
Mat: Ja, kärlek utlovas från köket.
DJ: Håkan Thörn
Anmälan: På detta Facebook-event

Med kärlek från huset,
Media Evolution City, M.E.C.K & Wihlborgs