V.B.A.W. m Berghs School of Communications

14 mars, 2014 - 16:00 - 21:00

Nu kommer den mytomspunna reklamarvaggan Berghs School of Communication till Media Evolution City. Fredagen den 14/3 står de värd för Världens Bästa After Work och tillsammans ska vi se till att din helg får en riktig superstart! Läs mer om Berghs här

Eftermiddagen inleds kl. 16:00 med en timmes lång trendspaning "According to Berghs". Därefter fortsätter vi att umgås, dansa, äta och dricka, precis som sig bör när det är Världens Bästa After Work.

16:00 Trend scouting - According to Berghs

”Ständig förändring är den nya konstanten” – så sammanfattar vi utmaningarna i det nya kommunikationslandskapet. Hur navigerar skickliga kommunikatörer bland dessa nya utmaningar och oändliga möjligheter? Och hur kokar man ner receptet på kommunikativ framgång?

Att förstå och utvärdera sin omvärld är oerhört viktigt för att se hur framtidens trender påverkar verksamheten. Föreläsningen belyser senaste nytt från kommunikationsbranschen, aktuella trender samt gör nedslag i ett antal internationella kommunikations case.

Kvällens Musik -Ta med er era gamla kasettband!

18:00 DbN - The Found Tapes Project
I sitt senaste musikprojekt - Düsseldorf by Night (DbN) - använder Patrik K Book från Malmö gamla upphittade kassettband som utgångspunkt för sin musik. Kassettbanden samplas och processas och obskyra rytmer och ljudlandskap växer fram genom live-improvisation. Det bästa? Publiken inbjuds att vara delaktig genom att bidra med sina egna kassettband för användning direkt i konserten.

Om man vill bidra med ett kassettband till DbN-konserten så är det fritt fram. Deadline för inlämning av medtaget kassettband är kl 17.00 dvs en timme innan konsertstart. Kassettbanden lämnas i Front Desk på Media Evolution City.

Vad: Världens Bästa After Work
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
När: Fredagen den 14/3 kl. 17.00. Föreläsningen börjar 16.00
Musik: DbN - The Found Tapes Project
Snacks: Ja!
Mat: Ja!
Dryck: Ja,ja ja!
Anmälan: Tacka ja på detta event.

Varmt välkomna!