V.B.A.W + Föredrag med Ottoboni

11 april, 2014 - 16:00 - 21:00

Kom och fira in våren, en gång för alla, med oss på Världens Bästa After Work den 11/4. Som värd står ingen mindre än Ottoboni, den digitala kommunikationsbyrån som är minst lika bra på nytta som nöje.

Kl. 16.00 drar vi igång med ett både spännande och relevant föredrag om morgondagens digitala affärer, därefter tar vi helg och njuter av gott sällskap, skön musik och kall öl, varför inte på uteserveringen?

Föredrag - Morgondagens digitala affärer
I snitt tittar kollar vi i våra smartphones var 6:e minut. Och vi har alltid telefonen nära till hands. Vi är uppkopplade dygnets alla timmar och lever i ett ständigt informationsflöde. Vi anammar nya tjänster och produkter i en allt snabbare takt. Allt från internetbanker som blev mobilbanker till att förflytta vårt tv-tittande och musiklyssnande till streamingtjänster. Världen förändras med den digitala tekniken och med alla de möjligheter som skapas genom den.

Våra behov, beteenden och förväntningar på företag förändras i samma takt som utvecklingen går framåt.

Hur ska man som företag hänga med? Hur ska man undvika att bli omsprungen av konkurrenter? Hur ska man säkerställa att man har en lika relevant affär i morgon som i dag?

Välkommen att lyssna på ett föredrag om just detta.

Om Ottoboni
Ottoboni är en digital byrå med dryga hundratalet kreativa medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår mission är att utveckla digitala varumärken genom insikt och innovation. Bland våra kunder syns Telia, NK, Santa Maria, E.ON och GANT. Upptäck mer på www.ottoboni.se

Vad: Världens Bästa After Work
När: 11 April, kl.17.00 (Föreläsningen börjar 16.00
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
DJ: Ja
Dryck: Ja!
Snacks: Ja!
Mat: Ja!
Anmälan: Attenda på Facebook-eventet.

Varmt välkomna!