Nordic Game - konferens 2014

21 maj, 2014 - 09:00 - 23 maj, 2014 - 17:00

Spelindustrins mest relevanta konferens i Europa hålls i Malmö! Och firar 10-årsjubileum! Nordic Game 2014 äger rum den 21-23 maj i Malmö, de första talarna är släppta och nu är det möjligt att köpa biljett.

Steve Gaynor; medgrundare av The Fullbright Company, författare och designer av kritikerrosade ”Gone home”, Mike Jungbluth; senioranimatör på ZeniMax Online , som just nu arbetar på "The Elder Scrolls Online", och Reiner Knizia, en av världens mest framgångsrika och produktiva brädspelsdesigners, är nu bekräftade talare. Många fler tillkännages de närmaste veckorna.

Rabatt till Media Evolutions medlemmar
Nordic Game erbjuder alla medlemmar i Media Evolution en fin rabatt på konferensbiljetter för årets event! Vi gillar :) Biljettpriset för Early Bird gäller till och med 26 mars och innebär att du sparar 2480 kr på konferenspriset. Gå in på nordicgame.com och registrera dig. Välj Media Evolution och koden MediaevolutionNG14 i rabattrutan så är du done deal.