Medlems-workshop The Conference

1 april, 2014 - 09:00 - 12:00

Vi är i full gång med arbetet inför The Conference by Media Evolution 2014. Vi har släppt de första talarna och skissar nu på veckan kring The Conference-dagarna (19-20 augusti). Mellan den 18 och 22:e så kommer det att äga rum workshops, mini-konferenser, festligheter, meetups osv. Idén är att det är sådana som dig som ska passa på att göra arrangera möten när det ändå är en massa bra folk i stan. Tillsammans lyfter vi Malmös attraktionskraft. Vi ser The Conference-veckan som en utmärkt plattform att arrangera bra saker på.

En viktigt anledning till att The Conference är Skandinaviens bästa konferens är det engagemang som finns i Media Evolutions community och den dialog som ständigt finns kring vem vi ska bjuda in till våra scener och varför.

Därför vill vi nu bjuda in till en workshop den 1 april om hur Media Evolution-communityt kan ta större plats under The Conference-veckan och själva vara medarrangörer.

När: 1 april, 9-12.
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Mål: 5 genomförbara idéer på aktiviteter att arrangera under The Conference-veckan.

Hoppas du har möjlighet att vara med. Maila martin [at] mediaevolution [dot] se så fort som möjligt om du vill vara med.