Rundabordssamtal Hacking the future of news media

21 mars, 2014 - 09:00 - 12:00

Under mars har vi på Media Evolution temat HACKING THE FUTURE OF NEWS MEDIA, och som en del av detta bjuder vi in till ett rundabordssamtal för att med hjälp av olika kompetenser fördjupa oss i ämnet under en förmiddag.

Hur kan vi möta utmaningarna när det gäller nyhetsmedier i den digitala framtiden? Vilka målgrupper behöver vi nå och hur? Att använda sociala medier som det primära sättet att locka trafik trendar på många håll, men kan det vara så att traditionell media behöver uppfinnas på nytt i den digitala kontexten?
Samtalet kommer att behandla frågor som berör nya typer av nyhetsspridning och hur olika delar av mediebranscherna (journalister, spelutvecklare, filmare, interaktiondesigners, forskare osv) gemensamt skulle kunna utveckla och skapa nya produkter och tjänster inom journalistik och nyheter.

Helen Berg och Karolin el-Jaleb leder samtalet.

När/Var: Samtalet äger rum den 21 mars kl 9-12 på Media Evolution City
Vill du vara med? Maila helen [at] mediaevolution [dot] se