Scenkonst & publikmöten

10 april, 2014 - 09:30 - 14:30

Musik i Syd bjuder in till en dag om scenkonst och publikmöten genom digitala lösningar.

En dag om konstnärlig utveckling och tillgänglighet på digitala arenor. De skånska scenkonstinstitutionerna tar plats på den digitala arenan. Två större utvecklingsprojekt inom musikområdet pågår: Digitala scener – utveckling av nya konsert- och produktionsmiljöer för regionens musikliv (Musik i Syd) och Musikalsk Oplevelsesdesign (Malmö Högskola, Malmö SymfoniOrkester, Det Kongelige Teater, Copenhagen Phil, Öresundskomiteen och Danmarks Designskole). Med utgångspunkt i dessa projekt, samt med erfarenheter även från övriga skånska scenkonstinstitutioner, vill vi lyfta fram och diskutera utmaningar och frågeställningar som uppkommit i projektprocesserna, samt koppla dem till regionala strategier för digital kultur för gemensam ökad kunskap.

Seminariet riktar sig främst till professionella aktörer inom scenkonstbranschen och dess samarbetspartners. Vi välkomnar alla intresserade att ta del av både utlämnande och inspirerande presentationer och diskussioner!

Fri entré.
Vi bjuder på lunch och kaffe.
Konferencier: Lars Mogensen
Program:
Läs mer här!
Facebookevent hittar du här!

OSA senast 2:e april.