Vårmässa med Input interör

20 mars, 2014 - 10:00 - 21:00

Input interiör bjuder in till Vårmässan!

Välkommen till södra Sveriges största visning av möbler och inredning till offentlig miljö, den 20 mars i Malmö. Botanisera bland nyheter från över 70 varumärken, lyssna till spännande semi- narium och fynda i Input Pop-up shop. Input interiör fyller Luftkastellet med inspiration, passionerat hantverk och säkra vårtecken.

Det här är Input interiör:
När Input interiör startades 1987 var drömmen att skapa ett inredningsföretag som var oberoende och jobbade med god design. I dag är det verklighet. I nära samarbete med branschens främsta arkitekter och ledande inredningsproducenter förverkligar vi interiörer till kontor, skolor, restauranger och sjukhus såväl som arenor, hotell, vårdcentraler och bibliotek.

I Input interiörs Pop-up shop finns unika erbjudanden för Vårmässan 2014. Passa på att fynda uppskattade nyheter från HAY, Tom Dixon, Iittala och Magis till kraftigt reducerade priser. Årets sortiment består av klassiska inredningsdetaljer och färgstarka accessoarer. Se hela utbudet och priser på inputinterior.se

Anmäl dig malmo [at] inputinterior [dot] se (här) eller ring 040-20 66 00
Var: Luftkastellet, Utsiktsvägen 10, 216 11 Limhamn
När: 20 mars, klockan 10:00 - 21:00
Läs mer om mässan här