Arabic Game Jam Workshop: Bygg ett spel på 4 timmar!

5 april, 2014 - 14:00 - 18:00

Arabic Game Jam Workshop: Bygg ett spel på 4 timmar!

Erik Nilsson, tidigare student på The Game Assembly och nu Concept Artist Intern på Ubisoft Massive, håller i workshopen där du får lära dig hur du snabbt och helt på egen hand kan snabbt bygga 2D spel i Construct 2.
Inga förkunskap om programmering krävs!

Erik kommer också gå igenom hur man jobbar snabbt och effektivt under game jams både när det gäller grafik och byggandet av spelen. Perfekt för dig som är sugen på att delta i årets Arabic Game Jam och känner att du vill ha lite mer verktyg med dig!

Anmälan: Maila dana [at] mediaevolution [dot] se senast torsdag 3 april
Begränsat antal platser
Ta med egen dator.
Var: Media Evolution City (Cykla, gå eller ta buss 3 eller 8 till hållplats ’Dockan’.)
När: kl 14-18
Facebook-event här!