Innovate Skåne!

4 juni, 2014 - 08:00 - 17:00

Europas mest innovativa region? Det kanske vi redan är?
Den 4 juni i Malmö kan du ta reda på varför och hur du bidrar och drar nytta!

Innovate Skåne är konferens om innovativ utveckling för dig som är en game-changer, innovatör och entreprenör, forskare, tjänsteman, politiker, eller någon som arbetar i innovationssystemet. Detta är en konferens för alla som på sitt sätt är med och skapar den bästa platsen att bo och verka på – där man kan förverkliga sina idéer och sig själv.

En dag fylld av möjligheter
Innovate Skåne är en kreativ arbetsdag med skarpa möten, keynotes, paneler, seminarier, workshops och en dag med en mängd inspiration och möjligheter att träffa andra drivande personer, att skapa kontakter, samhandling och business.

På Innovate Skåne kan du vara med i och dra nytta av den framtida utvecklingen av en innovativ region. En av Europas, faktiskt kanske världens, mest innovativa regioner – om man ska tro vad experterna säger.

Boka dagen – den 4 juni händer det i Malmö!