Världens Bästa Morgon med STUDIO

24 april, 2014 - 08:00 - 10:00

Den 1/4 togs det första spadtaget för Malmös nya centrala samlingspunkt, STUDIO .

Och nu - torsdagen den 24/4 tas det första steget att skapa ett framtida innehåll av digital kultur i entréplanen på Studio. Media Evolution och STUDIO bjuder in till en fantastisk möjlighet att under byggperioden engagera sig i framtagandet av nya lösningar för mötesplatsen.

Morgonen innebär först god frukost, sen berättar Andreas Lundberg från Skanska om konceptet och sist men inte minst ett smakprov på hur vi tillsammans kan arbeta med kollaborativt utvecklade idéer som kan visas och användas digitalt på Studios tre plattformar (webben, popup-containers och på själva bygget).

Upplägg:
8:00 Frukost på M.E.C.K
8:30 Konceptpresentation STUDIO
9:00 Workshop med Zofi Holgersson, Processledare Media Evolution

Anmälan:
Anmäl dig och din kollega här.

Det kommer presenteras hur den fortsatta processen för STUDIO ser ut och vilka möjligheter till eventuella affärer, tävlingar och nätverkande detta innebär.

STUDIO utvecklas och byggs av Skanska.