Föreläsning & V.B.A.W med BAS

5 september, 2014 - 16:00 - 21:00

Lyssna på BAS axplock ur sin färska trendrapport & avsluta veckan med VBAW 5 sep.!

Se till att få ett bra avslut på arbetsveckan och kom till Media Evolution City. Värdarna för kvällen är BAS - en strategisk varumärkes- och designbyrå. Tillsammans kommer vi göra vårt yttersta för att din helg ska få bästa möjliga start.

Vi inleder med en föreläsning kl 16:00
BAS bjuder på ett axplock ur sin rykande färska trendrapport kring kommersiella konsumenttrender 2014. Fokus ligger på nya konsumentbeteenden och nya möjligheter, där den digitala utvecklingen leder fram till nya spännande lösningar. Det handlar om att koppla ihop människor, information och teknik men också att se till det lokala och nära. Tekniska framsteg gör det möjligt och finns närvarande i allt vi gör. En spännande tid att leva i helt enkelt. http://www.basid.se/

Du träffar:
Annika Rabe Senior Accout Director på Malmökontoret
Erich Hugo, Affärsutvecklare, BAS ITG
Torbjörn Nordkvist, Director Strategic Services
Nils Tunebjer, CEO BAS
Marie Wollbeck, Creative Director

Därefter drar vi igång Världens Bästa After Work kl 17:00
Det blir musik, öl, hamburgare och gott snack i vanlig ordning.
Välkommen till Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Facebook-event här!