Allt är påhittat

26 maj, 2014 - 08:00 - 09:30

Navid Modiri har jobbat som programledare på radio och TV, startat prisbelönta bloggen "365 saker du kan göra", är VD på kommunikationsbyrån Doost, frontfigur i bandet Navid Modiri & Gudarna, har varit med och startat mångfaldsprojekten Sverige 3.0 och Ett Sverige För Oss alla och har arbetat med företag som Posten, Spotify och Volvo.

Navid Modiri har jobbat som programledare på radio och TV, startat prisbelönta bloggen "365 saker du kan göra", är VD på kommunikationsbyrån Doost, frontfigur i bandet Navid Modiri & Gudarna, har varit med och startat mångfaldsprojekten Sverige 3.0 och Ett Sverige För Oss alla och har arbetat med företag som Posten, Spotify och Volvo. 2013 år samlade han med hjälp av en egenarrangerad Facebookkampanj in 50.000 kronor till Musikhjälpen och vann en golfrunda med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, för att visa att det goda samtalet är en väg till ett öppnare Sverige.

Född i Iran och uppvuxen i Göteborg, utan pengar och akademisk utbildning, har denna 30-åriga kommunikatör och samtalsaktivist tagit sig fram på energi, nyfikenhet och drivkraft. Enligt honom själv handlar det om att bli medveten om att allt vi har runtomkring oss är påhittat av människor och att själv bli en person som bryter mot regler, går sin egen väg och hittar på. Om allt runt oss är påhittat, hur blir jag då en sån som hittar på? Kreativitet är människans största resurs men få personer och organisationer utnyttjar detta till sin fulla potential.

Som föreläsare är Navid Modiri engagerande, inspirerande, tankeväckande och underhållande. Hans föreläsningar uppmanar till mod och att hitta sin kreativitet. Istället för att bara tala till publiken, talar Navid med de människor han träffar och det är sällan en lugn stund.

Den 26:e maj 08.00 bjuder kommunikationsbyrån Doost in till en inspirationsföreläsning med Navid Modiri. Anmäl dig och dina vänner nu. Antalet platser är begränsade och sista anmälningsdag är den 22:a maj. Föreläsningen en kostnadsfri men vi tar ut en no-show avgift på 200 kr.

Anmäl dig här: alltärpåhittat.com