Media Talks Konsten att skapa en säljande offert

4 juni, 2014 - 11:30 - 13:00

Media Talks är både en fysisk och online projekt för att höja kompetens och inspirera andra inom samhället och den Svenska näringen. Ämnen som vi kommer rikta oss på är allt inom ”Media och kommunikation”… som Internet, tryck, bild, video, kommunikation, sociala medier, marknadsföring och entreprenörskap.

Vi börjar alltid med en presentation på ett aktuellt ämne för sedan äta en gemensam lunch.

Presentation
Att skapa en säljande offert är inte alltid lika lätt som man tror. Kunderna vill så klart jämföra olika leverantörer
och därför är det extra viktigt att fånga upp kundens intresse redan från början. Offerten är oftast en bekräftelse eller ett så kallat affärsförslag. Som allt annat skiljer det sig åt från bransch till bransch och reklamvärlden är absolut inget undantag. Petra Kindström, byråchef på reklambyrån Pendit, kommer att guida oss genom denna träsk, med tips och råd på hur man skapar en vinnande offert inom mediabranschen. Petra har mångårig erfarenhet utav både små och stora upphandlingar samt hur man anpassar en offert efter kundens behov och önskemål. Reklambyrån Pendit erbjuder kvalificerade kommunikations-, PR- och marknadsföringstjänster och har varit verksam i Malmö sedan drygt tio år års tid.

Läs mer och anmäl dig: http://www.foocafe.org/site/event/konsten-att-skapa-en-saeljande-offert