Seminarium UX & utvecklare - så samarbetar vi bättre

28 maj, 2014 - 08:30 - 09:30

Hur kan UX och utvecklare samarbeta och kommunicera bättre med varandra?

På detta seminarium presenteras konkreta exempel från egna projekt där samarbetet mellan teammedlemmarna har varit starkt. Vad gjorde vi för att få ett lyckat samarbete och hur fortsätter vi utveckla kommunikationen och relationerna?

Talare
Elma Cavalic arbetar som UX designer på Jayway. Hon har stor passion för att skapa användarvänliga gränssnitt med enastående grafik för mobil och webb. Innan Jayway var hon en del av webbteamet på Sony där hon arbetade i stora projekt som Sony Entertainment Network och Xperia Lounge. Hon har arbetat tillsammans med utvecklarteam i alla hennes senaste projekt.

Hur och var
När: 2014-05-28 kl 8:30 ‐ 9:30 (Frukost serveras från klockan 08:00)
Jayway Malmö kontor
Seminariet är kostnadsfritt och Jayway bjuder på frukost
Seminariet hålls på svenska
Anmäl dig här!