Månadens tema: THE ART OF NETWORKING

1 november, 2014 - 00:00 - 30 november, 2014 - 00:00

Media Evolution tillägnar mörka november månad till massor av möten om just möten!

I en tid när vi har stora delar av vårt sociala och yrkesmässiga nätverk på nätet och den digitala kommunikationen gör oss tillgängliga var vi än är ökar det personliga mötet sin växelkurs. LinkedIn, Facebook, Instagram etc. har gjort nätverkande till en naturlig del av vår livsstil. Karriärmöjligheter är starkt relaterade till personliga nätverk och affärsnätverkande och mingel är viktiga ytor för marknadsföring och kontakter.

Under temat The Art of Networking utforskar vi konsten att nätverka genom att bygga relationer snarare än att utbyta visitkort. Huset bjuder in till nätverkande på nya sätt och nya perspektiv på vad långsiktigt nätverkande kan ge. Vi ägnar oss åt kreativ kollaboration och givetvis nätverkar vi på Världens Bästa After Work. Kom och var med! Vill du vara med och bidra med innehåll, hör av dig till oss.

HÄNDER I NOVEMBER:

Det kommer bli fullt av aktiviteter som vanligt, matchmaking, frukostar, föreläsningar, utbildningar och Världens Bästa After Work. Våra aktiviteter presenteras inom kort i kalendariet.