Föreläsning & V.B.A.W m Valtech

19 september, 2014 - 16:00 - 21:00

Se till att få ett bra avslut på arbetsveckan och kom till Media Evolution City på fredagen den 19/9. Värdarna för kvällen är den digitala byrån VALTECH som också sitter på plats i Media Evolution City. Tillsammans med Valtech kommer vi göra vårt yttersta för att din helg ska få bästa möjliga start.

Föreläsning kl 16:00 i Multirummet: ”Design klar - dags att programmera?"
Idag är kraven högre än någonsin på en bra upplevelse. En riktigt vass upplevelse är endast möjlig då design och teknik får leva i symbios. Marwin Brandt, AD och Mattias Malmer, affärsutvecklare berättar om nyckeln till de grymmaste användarupplevelserna.

Världens Bästa After Work kl 17:00
Det blir musik, öl, hamburgare och gott snack i vanlig ordning.
Välkommen till Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Facebookevent kommer - håll utkik!