Världens Bästa Morgon med Hong Kong Business of Design Week

20 augusti, 2014 - 07:30 - 09:30

Vill du stärka ditt internationella nätverk, inspireras på en av världens största konferenser inom design och/eller göra affärer på den asiatiska marknaden?

Kom och ät frukost med oss på Media Evolution City den 20 augusti!

Business of Design Week (BODW) som äger rum i Hong Kong under första veckan i december varje år är ett av världens största designevenemang, och en internationell konferens med över 100 internationella talare och mer än 100 000 besökare. 2014 är Sverige partnerland, vilket innebär stora möjligheter för svenska företag och organisationer som vill stärka sin närvaro i Hong Kong/Kina/Asien. Sverige kommer under temat ”Sweden - Living Design” att få en prioriterad position vid seminarier och utställningar.

Media Evolution, Malmö stad, Region Skåne, Invest in Skåne och Form Design Center bjuder in till frukostmöte där du får veta allt om hur du och ditt företag kan delta i BODW. Det skånska partnerskapet erbjuder en rad möjligheter att synas och delta i konferensen, genom mötesplatser, att delta i den skånska utställningen, matchmaking, nya kontakter och mycket mer.

På BODW satsar man på design i bred bemärkelse med fokus på hållbarhet.

Några exempel är:
• Arkitektur/grön stadsplanering/urbanisering/miljöteknik
• Industriell design/produktdesign
• Inredning
• Digital design och Gaming
• Mode/smarta textilier
• Life science och design för sjukvård/äldrevård
• Digital och interaktiv marknadsföring/appar
• Innovation

Jörgen Halldin, generalkonsul i Hong Kong och ansvarig för det svenska partnerskapet berättar om BODW och vilka möjligheter som erbjuds svenska företag. Representanter från den svenska och skånska delegationen, Malmö Stad, Invest in Skåne, Form Design Center och Media Evolution, presenterar det skånska partnerskapet och finns tillgängliga för frågor.

Vad: Världens Bästa Morgon med Hong Kong Business of Design Week
När: 20/8 kl 7.30-9.30. Efteråt finns utrymme för mingel och frågor.
Var: Media Evolution City, Multirummet
Anmälan: Anmäl dig här!

Välkommen till en riktigt bra start på dagen. Vi bjuder på frukost, givande möten och spännande möjligheter.