Frukostseminarium

11 september, 2014 - 07:50 - 09:30

Marknadsföringen en branding i sig?

“For years I had my hair parted down the middle in a ponytail, tucked down around the sides... Well, I went and cut the bangs, and I've been wearing them ever since. They say it's my trademark.” Bettie Page

Marknadsföringen är den miljö i vilket varumärket spelar huvudrollen. Utan varumärket skulle konsumenten inte hitta produkten som marknadsföringen handlar om. Vad ska man tänka på när det gäller varumärken – egna och andras? Hur skyddar jag mig och hur hindrar jag att andra tar sig friheter. Vad ska en god varumärkesförvaltning innehålla i perspektivet från vaggan till graven?

Seminariet hålls i Malmö, Stortorget 23 och frukost serveras från kl. 7.50, seminariet pågår sedan till ca 9.30. För anmälan, anmäl dig här. OSA 4 september 2014