Innovation Camp i Varberg: Recycling och Design

23 oktober, 2014 - 12:00 - 24 oktober, 2014 - 13:00

Vill du vara med och utveckla framtidens affärer?

Nu söker vi personer med olika kompetenser för att tillsammans skapa ett dygn fyllt av innovation, kreativitet och möten på Campus Varberg.

Den 23-24 oktober bjuder Alexandersoninstitutet och Energi- och Miljö Centrum EMC in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp där vi tillsammans formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat "Recycling och Design" som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi vet att komplexa utmaningar kan lösas på nya sätt genom möten mellan olika kompetenser och perspektiv. Därför samlar vi olika experter som tillsammans kan forma nya lösningar.
 Vi söker dig som vill skapa nya lösningar, affärer och samarbeten. Vi kommer att arbeta i en kreativ miljö och med hjälp av kollaborativa processer och olika kompetenser lyfta de fyra casen till en ny nivå.

Erfarenhetsdelning och kunskapsutbyte kommer vara centralt och som deltagare är du med och skapar innehållet. Med dig från Varberg får du inspiration, kreativa metoder för utvecklingsprocesser och nya affärsmöjligheter. En bonus är förstås den vackra miljön!

Vi behöver kompetenser inom marknadsföring, hållbar utveckling, återvinning, säljstrategi, content strategy, webbutveckling, sociala medier, gamification, UX-design, affärsutveckling, konceptutveckling.

Är detta något du arbetar med dagligen? Då behöver vi din kompetens!
Kontakta Sara Ponnert om du vill vara med och bidra.

PRAKTISK INFORMATION
Alexandersoninstitutet står för konferenskostnaden där kost och logi ingår. Vi kan även erbjuda reseersättning för dem som kommer långväga. Innovation Camp genomförs av Media Evolution i samarbete med Alexandersoninstitutet EMC med stöd från EU:s regionala utvecklingsfond.