Medlemsträff hos Media Evolution!

28 november, 2014 - 14:00 - 16:00

Dags för medlemsträff hos Media Evolution!

Anmäl dig här!

Vi välkomnar särskilt alla våra nya medlemmar och ser fram emot att lära känna er. Vi tänker oss en trevlig eftermiddag där vi bjuder på fika, nya bekantskaper och många utbyten kring vad vi kan göra för och tillsammans med er fortsättningsvis. Lite senare startar Världens Bästa After Work vilket vi såklart också vill att du ska vara med på!

I november så arbetar vi med temat ”The Art of Networking” vilket innebär att vi utforskar konsten att nätverka genom att bygga relationer snarare än att utbyta visitkort. Vår egen processledare Zofi kommer leda den interaktiva delen av mötet som gör att vi lär känna varandra bättre. Det blir kul!

Vad: Medlemsträff
När: 28 november kl 14-16
Var: Media Evolution City
Varmt välkommen!
Anmäl dig här!