ISU Frukostseminarium: Malmö som 3D-stadsmodell

15 september, 2014 - 08:42

ISU Frukostseminarium
Datum: 2014-10-14
Tid: 08.00-09.00
Plats: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6, Malmö
OSA: senast 6 oktober till info [at] isumalmo [dot] se

Fetstil: Malmö som 3D-stadsmodell – för planering och medborgardialog
Varmt välkomna till höstens första ISU Frukostseminarium. Oktober månads tema på Media Evolution är Sustainable Communication. Vi tänkte inte vara sämre utan hakar på med något som staden håller på att utveckla - ett redskap för hållbar dialog med medborgarna. Denna morgon kommer vi nämligen att få träffa Malmö stads stadsingenjör Allan Almqvist, som kommer att berätta om en stadsmodell i 3D som kan användas för planering och medborgardialog.

ISU Frukostseminariers upplägg är 20 min frukostmingel, 20 min föredrag och 20 min diskussion.
Varmt välkomna!