V.B.A.W. i Helsingborg med Animero, THINK, Gertud, MplusM & Øredev

7 oktober, 2014 - 17:00 - 21:00

Nu kommer Världens Bästa After Work till Helsingborgs Arena. Konceptet som varannan vecka lockar 500 personer till Media Evolution City i Malmö går på export och vi är superexalterade. Tisdagen den 7/10 är det dags och som värd för denna afton står vännerna på THINK, Animero, Gertrud, mplusm & Øredev som tillsammans bjussar på kalla drycker, grym musik och bästa, bästa sällskapet. Varmt välkomna!

Tidigare under dagen går The Future Conference av stapeln som en del av Näringslivsdagarna. Afterworken drar igång direkt efteråt i foajén på Arenan. Världens Bästa After Work är en del i Näringslivsdagarnas program men alla är välkomna, deltagare eller ej. Så passa på att ta med dig dina kollegor, vänner, familj, svärföräldrar eller annan bekant. The more the merrier, ingen tvekan om den saken.

Vad: Världens Bästa After Work
Var: Helsingborgs Arena
När: 7/10. kl. 17.00
Snacks: JA!
Dryck: Ja!
DJ: To be announced
Anmälan: Tacka ja här på facebook.

Varmt välkommen önskar vi på:
Animero, THINK, mplusm, Gertrud, Øredev & Media Evolution.