Digital Intern kommunikation och resursbokningsmjukvara

6 november, 2014 - 13:00 - 17:00

VisioSign Sverige AB och Fischer & Kerrn kommer under dagen visa hur man som kommun eller organisation kan förbättra sin internkommunikation med hjälp av visualiseringsverktyget InfoBoard och resursbokningsprogrammet Concierge Services.
Med hjälp av integreringar mot intranät, web och Exchange kan man boka lokaler, lyfta fram information och distribuera den till många olika visningsområden.

VisioSign visar konkreta exempel på hur till exempel Lunds Universitet använder sig av InfoBoard för att visa lokalbokningar, inbjudningar till seminarier och rutiner i receptionen eller hur Hallandstrafiken använder digitala skyltar för att underlätta för sina resenärer när det gäller val av buss och tåg.

Fischer & Kerrn visar hur man enkelt kan boka rum och resurser via deras mjukvara Concierge Services, hantera besöksbokning och utskrift av besöksbrickor samt visa denna information i digital signage-lösningar.

Under dagen kommer vi att erbjuda olika typer av skräddarsydda paket tillsammans med dagsexklusiva erbjudanden. Vi bjuder även på tilltugg, kom förbi, nätverka och säg hej!

När: 6 nov
Var: Foo Café (Multirummet)

Anmäl dig här!