Geek Girl Meetup

23 november, 2014 - 10:00 - 16:00

För 5:e året i rad anordnas Geek Girl Meetup som är en unconference där vi tillsammans delar med oss av vår kunskap i workshops och sessions. För alla ni tjejer, tanter, damer eller kvinnor i alla åldrar som gillar teknik, affärsutveckling och kommunikation.

Årets tema - my passion
Den 23 november fyller vi lokalerna på Media Evolution City när vi håller workshops och föredrag kring vår passion. Men inte bara det, Meetupen är även till för kontaktknytande, häng och allmänt nörderi.

Håll en workshop, diskussion, sätt samman en paneldebatt eller håll ett föredrag - tillsammans skapar vi programmet. Ange i anmälan om du redan nu har något du vill tala om - eller skicka ett mejl till geekgirloresund [at] gmail [dot] com.

Vad: Geek Girl Meetup
Var: Foo Café/Media Evolution City
När: 23 nov

Anmäl dig här!

Frågor? Hör av dig till: geekgirloresund [at] gmail [dot] com