Träna rösten!!

29 november, 2014 - 09:00 - 30 november, 2014 - 16:00

- Upplever du din röst som svag eller stark?
- Blir du lätt trött eller hes efter att du hållit tal eller pratat mycket?
- Skulle du vilja höra din röst i ett annat tonläge, lite mörkare? Lite ljusare?

En rätt använd röst håller hur länge som helst och hörs bra i både lungor och i stökiga miljöer. En stark och säker röst gör dessutom underverk för självförtroendet. Äntligen lyssnar människor till det du har att säga, du blir mera övertygande, känner dig friare och behöver inte längre oroa dig för att att tala inför andra.

Din röst blir avspänd, klangfull, och behaglig att lyssna till.

MÅLGRUPP:
Alla som vill lära känna och utveckla sin röst.

DATUM - PLATS - PRIS Hösten 2014 *exkl. moms:
29-30 Nov / Malmö *2500 kr
På Media Evolution City

Möjlighet till individuell coaching efter avslutad kurs finns, Tider: 09-16 med 1 timmes lunch

När du tränar rösten är det bra att träna hela ditt jag för att uppnå resultat. Alltså med kroppen, rösten, intellektet/hjärnan, känsla ända in i själen. För att tala bra ska du hitta en balans mellan andning, rytm och röst. Mycket bygger på att ha en bra rytm, d.v.s. att kunna spänna/slappna av och känna balansen däremellan. Flytet upplever du både i kroppen och rösten.

KURSLEDARE är Carita Boronska, (dotter till Lars-Eric Uneståhl) som under många år har arbetat som sångpedagog och röstcoach, sångerska, låtskrivare och kompositör. Hon är utbildad på Berklee College of Music i Boston och har även gått ett flertal kurser i hemlandet och utomlands bl.a i sång, musikproduktion, media och Coaching med NLP. Carita har genom åren vunnit flera priser (bl.a från STIM i Sverige samt danska Fajabefa) och fick stipendium, diplom och pris av Berklee för "sång och komposition". Hon är också "Certifierad Coach" från SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan) och ICC (International Coaching Community)

ANMÄLAN / INFO: info [at] thetonetailor [dot] se
Tel: 0730-935690

Kursen erbjuds även via Skandinaviska Ledarhögskolan; Lars-Eric Uneståhl & Elene Uneståhl.