The Member Meet-up

27 mars, 2015 - 14:00 - 16:00

Nu är det premiär för The Member Meet-up. Årets första riktiga träff för alla medlemmar i Media Evolution!

Anmäl dig här!

Vi presenterar stolt ett nytt koncept som är till för alla våra medlemmar, att träffas och lära känna varandra. Du kommer få tillfälle att matchas för framtida möjligheter, berätta vad just du är grym på och höra vad alla andra är grymma på. Här får du veta vad som är på gång i vårt community - aktuella utbildningar, föreläsningar, workshops, lite trendspaning samt tips på hur du kan bli den bäste användaren av vår plattform.

Vi vill se till att många är på plats så att nya bekantskaper skapas och kunskapsutbyten bara fortsätter att hända. Det bjuds så klart på fika och lite senare startar Världens Bästa Afterwork med King där Kim Nordström, studioansvarig i Malmö, delar med sig av framgångssagan och vad som gjort King till Sveriges bästa arbetsplats – det vill du inte missa!

Så, in och anmäl dig och din kollega direkt här!