Mynewsdesk bjuder på frukostseminarium med Joakim Jardenberg

11 november, 2014 - 08:00 - 10:00

Internet har funnits i Sverige i över tjugo år och är i dag ytterst närvarande i det mesta som händer för både individer och organisationer. Men hur många verksamheter har förstått internets fulla potential? Hur många tror fortfarande att internet bara är ännu ett sätt att kommunicera på? Frågorna är många, och svaren få. Men det är dags att börja anstränga sig. Innan det är för sent.

Joakim Jardenberg är internetchef på Helsingborgs stad och kommer den 11:e november till oss på Mynewsdesk för att berätta för dig om varför Helsingborg valt att anställa en internetchef - och varför ditt företag också borde ha en!

Anmäl dig här!

Vad: Frukostseminarium med Joakim Jardenberg: Därför ska ni ha en internetchef
När: 11 november kl 08.00 - 10.00. Frukost serveras kl 08.00.
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig!