Världens Bästa After Work med USTWO

30 januari, 2015 - 17:00 - 21:00

Ja! Ja! Ja! Snart är det dags för Världens bästa after work igen. Närmare bestämt den 30/1. Låt oss lämna januari och arbetsveckan zusammen. För värdskapet står vännerna på ustwo som bjussar på både föreläsning, experiment (!) och kalla drycker. Ni hör ju, ustwo + VBAW = magi.

Föreläsning
“Fun equals business” & “Don’t take yourself too fucking seriously”
Med: Sabine Storm, Malou Adler, Måns Adler.

Experiment
Kvällens DJ: Du! (VBAWs deltagare)

Kvällen till ära vill vi passa på att testa vår kommande tjänst PartyPooper. PartyPooper är ett socialt musikexperiment i mobilen där användaren kan söka och spela sin favoritmusik men också rösta och bli bedömd i realtid genom ett unikt röstningssystem. Det vill säga att alla har makten över musiken. Spela din låt och se den höjas till skyarna eller eventuellt falla platt!

Länk till appen publiceras i eventet inom kort.

---> ustwo är en oberoende digital produktstudio som skapar produkter, tjänster och företag som gör en märkbar skillnad i världen. Vi hjälper och arbetar med de största företagen globalt för att skapa kreativa och hållbara digitala lösningar, uppfinner egna produkter samt investerar i gemensamma företag och startups.

Vad: Världens Bästa After Work
Värd: USTWO
När: Fredagen 30/1 kl. 17.00 – sent. (Föreläsning kl 16:00)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Dryck: Ja
Snacks: Chips/Nötter
Mat: Yes, smarriga hamburgare (kött/veg/vegan) finns att köpa
Anmälan: Facebook

Välkomna!