Världens Bästa After Work med Prime

16 januari, 2015 - 17:00 - 22:00

Whoppa!
Se till att få ett bra avslut på arbetsveckan och kom till Media Evolution City. Tillsammans kommer vi göra vårt yttersta för att din helg ska få bästa möjliga start. Det blir musik, öl och gott snack i vanlig ordning.

Varmt välkommen till Världens Bästa After Work med Prime fredagen den 16/1. Var med och sparka igång det nya året med kalla drycker, sällskap i världsklass, grym musik och roliga överraskningar! Ja, V.B.A.W. vore ju inte världens bästa om vi inte skruvade lite på konceptet. Ni kan se fram emot en V.B.A.W-vår kantad av överraskningar och spännande upptåg.

Redan kl. 16.00 har du chans att lyssna på en spännande föreläsning:

Hacking the communication toolbox
How communicators can learn from the tech, start-up, entertainment and media industries to rethink the way we plan and create the most effective communications.

Talare är Katrina Wong, Planning Director på Prime. Hon har en bakgrund som kreativ varumärkesstrateg vid flera av världens ledande reklambyråer, bland annat BBDO New York, Droga5 och Leo Burnett.

Resident DJ - Rob Love & vänner
Han driver klubbar runt Öresund och mixat melodier sedan länge, Han är även resident hos Novo Nordisk, IMS och Mikkeller i Köpenhamn. Numera ser du honom som barchef på Mikkeller Bar, och bakom skivspelarna på bland annat Bakken i byen och på Grand i Malmö med klubben Master Zanoongas Love Potion som han driver tillsammans med Roman Andren och Sal Dibba.

Ni hör ju, det kan inte bli annat än världsbäst.

Vad: Världens Bästa After Work
Värd: Prime
När: Fredagen 16/1 kl. 17.00 – sent.
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Dryck: Ja
Snacks: Chips/Nötter
Mat: Yes, smarriga hamburgare (kött/veg/vegan) finns att köpa
Facebookevent - hinta om du kommer här!

Alla är välkomna så bjud gärna in vänner & kollegor.

Varmt välkomna önskar vi på Prime, Media Evolution, Media Evolution City & Restaurang M.E.C.K.

Välkomna!