Världens Bästa After Work med Stormvarning

24 april, 2015 - 17:00 - 22:00

Whoppa!
Varmt välkomna till Världens Bästa After Work med Stormvarning den 24/4! Förutom fantastiskt sällskap så kan ni se fram emot livemusik, kalla drycker och en grym föreläsning på tema klimat och kommunikation.

Föreläsning kl 16:00
Var får klimatfrågan plats? - kommunikation som förändrar beteende.

Medverkande:
Tobias Engström, en av Stormvarnings grundare
Carin Nilsson Forskare, centrum för miljö- och klimatforskning Lunds universitet.
Shora Esmailian Journalist och författare.
Mikael Klintman, Sociologiska institutionen Lunds universitet.

Moderator:
Hanna Zetterberg

Hur kommuniceras klimatfrågan i dagens medialandskap och vad gör vi med informationen som når oss? Vilket ansvar har vi som jobbar med digital kommunikation och på vilket sätt kan vi vara en viktig del av lösningen på klimatfrågan? Hur kan vi göra det vi är bäst på och samtidigt jobba för ett mer hållbart samhälle?

Sen då?
Denna VBAW kommer bli något utöver det vanliga (som vanligt). Den kommer inte att sluta, istället tar Hemma Hos Oss över rodret kl 21:00 med livemusik: Richard Lindgren & The Italians samt Shoutin´Red. Och så gött häng förstås.

Å sen då?
Efterfest på Babel Malmö! Vi har ett begränsat antal fribiljetter inkl TT kommer som vi delar ut på AWn, först till kvarn! Ja! Kul! https://www.facebook.com/events/1531158327145640/

Livemusik: Wildie!
Afterworken gästas av grymma bandet Wildie som tar med sig influenser från barndomen i de blekingska skogarna, resorna till Kuba och Argentina och förstås, de skånska slätterna. Med det rykande färska debutalbumet "Lost and gone" intar de VBAW.
Anders Thorén & Rasmus Svensson
Trummor: Marcus Rostedt
Bas: Peter Antonsson
Piano: Maria Eggeling

Alltid resident DJ -> Rob Love med vänner.
Rob driver klubbar runt Öresund och mixat melodier sedan länge, Han är även resident hos Novo Nordisk, IMS och Mikkeller i Köpenhamn. Numera ser du honom som barchef på Mikkeller Bar, och bakom skivspelarna på bland annat Bakken i byen och på Grand i Malmö med klubben Master Zanoongas Love Potion som han driver tillsammans med Roman Andren och Sal Dibba.

Vad: Världens Bästa After Work med Stromvarning
Värd: TBA
När: Fredagen 24/4 kl. 17.00 – sent.
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Dryck: Ja
Snacks: Chips/Nötter
Mat: Yes, smarriga hamburgare (kött/veg/vegan) finns att köpa
Anmälan: Facebookevent kommer!

Välkomna!