Världens Bästa Morgon med Spoon om Content Marketing & Marketing Automation

28 januari, 2015 - 08:00 - 10:00

Välkommen till ett frukostseminarium om marketing automation och content marketing. Under två timmar bjuder Spoon och Leadteq på frukost, kunskap och inspiration om två av de hetaste ämnena inom marknadsföring just nu.

Allt fler köp börjar med en sökning. Allt fler köpare är pålästa innan de tar kontakt med dig. Allt fler köpbeslut fattas utan att du haft en chans att tala för din vara.

Vinnarna blir de företag som tillhandahåller bäst content i form av kunskap, inspiration och fakta i en digital miljö.

Men det räcker inte. Du behöver också ett system som tillhandahåller rätt content för rätt kund vid rätt tillfälle - automatiskt. Det kallas marketing automation. Låt oss berätta hur du enkelt kommer igång.

Föreläsningens innehåll riktar sig främst till dig som jobbar med b2b-kommunikation men vi ser gärna deltagare även från andra områden inom kommunikation. Du får kunskap om hur du får information om produkterna till era kunder på bästa sätt, vid rätt tillfälle!

Välkommen till ett frukostseminarium arrangerat av Spoon och Leadteq.

När?
28 jan, 8:00-10:00

Var?
Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö

Hur?
Anmäl dig senast 21 jan

Frukost serveras från 8:00 och föreläsningen startar 08:30.

Detta event är fullbokat!