Framtidens möten och dagens möjligheter

20 januari, 2015 - 09:00 - 21 januari, 2015 - 17:00

Årets viktigaste händelse för den svenska mötesindustrin.

Världen förändras oerhört snabbt. Förändringen påverkar kommuner, regioner, forskning, politik och opinionsbildning – men också hela vårt beteendemönster som människor. Vi arbetar, konsumerar, reser och möts på nya sätt. Vad innebär det för alla som på något sätt arbetar med möten?

Välkommen till tre inspirerande dagar om region- och stadsutveckling, hållbarhet, arkitektur, nya mötesformer, digital utveckling, framtidens jobb, pengar, tillväxt – och mycket mer!

MIV 15 lyfter de viktigaste samtidsfrågorna för dig i branschen och erbjuder ett fullspäckat program med föreläsningar, diskussioner och workshops – men vi har också unconference-delar, masterclasses, mingel, middagar och massor med tid till nätverkande.

Jobbar du för en destination, med politik, resor, hotell, mässor, event, festival, arenor, konferenser, kongresser, företagsmöten, utbildning, inom universitets- och högskolevärlden, i en kommun eller region – då är MIV 15 en mötesplats du inte får missa. Varmt välkommen till Malmömässan den 20-22 januari 2015!

Mötesindustriveckan startade för nio år sedan av facktidningen Meetings Internationals grundare Roger Kellerman och Atti Soenarso, tillsammans med TUR-mässan. År 2012 stod kongressen för första gången på egna ben. Året därpå deltog 660 personer i ett fyra dagar långt arrangemang. MIV 15 arrangeras av Meetings International och produceras av Anagram.

På MIV 15 får du
• Kunskap och förståelse
• Handfasta verktyg
• Inspiration och idéer

Men också
• Nätverkande och fest
• Mingel med Mötets dag. Sveriges
festivaler och Möten & events-mässan
• Möjlighet att fördjupa dina kunskaper i
master classes (22 januari)

Läs mer här!