Månads tema: GAMES - WHAT ABOUT THEM?

1 maj, 2015 - 00:00 - 30 maj, 2015 - 00:00

Spelens värld flödar i Malmö stad, och ger människorna en chans att drömma sig bort i spelens alla möjliga sfärer. Spelbranschen rör sig i all hastighet och utvecklas årligen. I dag är därför de flesta människor på vår planet beroende av tekniken och dess lösningar. Spelen finns i våra datorer, plattor, smartphones men även i våra klädval.

Vi tar därför spelens värld under våra vingar och skapar en hel månad om the Games, What about them? Vi kikar in spelens värld, kultur, bransch och utveckling för att bredda vår kompetens men även förståelse. Vad händer med spelen? Vad kommer att hända? Kommer spelen styra vårt lärande och läsande?

I maj finner du en mängd olika aktiviteter. Häng med för att se vad som händer i spelkulturen.
Föreläsningar, Open Agency om Games & Media, utbildningar och V.B.A.W:s i Malmö. Kolla in vårt KALENDARIUM för att få ta del av fler event som Media Evolution och våra medlemmar arrar.

8 Maj
Världens Bästa After Work med Telavox
Se till att få ett bra avslut på arbetsveckan och fira helg tillsammans med oss. Denna after work är något du inte vill missa. Föreläsning börjar kl 16.00, och baren öppnar kl 17.00

20-22 Maj
Nordic Game Conference
As the most relevant games industry conference in Europe, we have a lot to offer, including a program filled with the best speakers from the global industry as well as our local Nordic heroes, access to international exhibitors and 1500+ professionals, world-class hospitality and a host of networking events. Registrera dig här!

22- 24 Maj
Arabic Game Jam
Arabic Game Jam är ett 48 timmars "non-stop" spelutvecklings event, baserat i Malmö, Sverige. Under dessa dagar, kommer olika team tävla genom att skapa spelkoncept, som riktar sig till arabisktalande marknaderna inom och utanför Sverige. Lär mer om förra Arabic Game Jams eventet här: www.arabicgamejam.org och håll dig uppdaterad om nästa event.

27 Maj
Open Agency: Games & Media
Open Agency syftar till att träffas, lära och dela insikter och observationer om aktuella trender, händelser och tankemönster som påverkar vår omvärldsuppfattning och dagliga val. Detaljer om talare och ämne kommer!
Anmäl dig här!

29 Maj
Världens Bästa After Work med Cybercom
Fira helg tillsammans med oss och våra grannar vetja! Föreläsning börjar kl 16:00, happening & öppen bar från kl 17:00.