Månads tema: RETHINKING COMMUNICATION

1 april, 2015 - 00:00 - 30 april, 2015 - 00:00

Ena dagen funkar Facebook på ett sätt och den andra på ett annat. Med dagens verktyg för att nå ut med kommunikationen så gäller det att hänga med i svängarna och förändringarna. Och vilka når man, var? När når man ut bäst? Mycket pengar läggs på att kommunicera våra budskap och man antar att kommunikation är avgörande för effektiviteten och för att behålla målgruppens förtroende. Men hur väl stämmer detta med verkligheten?

Kommunikation kan ju vara så mycket annat också - vi pratar med våra kroppar och hur vi tar oss fram i trafiken...

Se Amy Cuddys TED-talk om hur vårt kroppspråk influerar oss själva och andra!

För inte tala om hur vi upplever saker, mängder av människor är idag färgblinda - nu kommer äntligen glasögonen som kan hjälpa dem! Snacka om ny värld!

Fullsmockat med aktiviteter i april. Häng med för nya sätt att kommunicera på
Föreläsningar, Open Agency, utbildningar och V.B.A.W:s både i Malmö och Helsingborg. Kolla in vårt KALENDARIUM för att få ta del av fler event som Media Evolution och våra medlemmar arrar.

Fredag 10 april
Världens Bästa After Work med Malmö Live & Skånes Dansteater
Fira helg tillsammans med oss och våra grannar vetja! Föreläsning börjar kl 16:00, happening & öppen bar från kl 17:00.

Onsdag 15 april
Heldagsutbildning: Gränssnittsdesign med Berghs School of Communication
För dig som vill bygga på din befintliga kunskap som grafisk designer med ett grundläggande kunskaper kring interaktionsdesign. På Media Evolution City. Superbra erbjudande till alla våra medlemmar. Läs mer & anmäl dig här!

Onsdag 15 april
Digitaliseringens inverkan på samhället!
Föreläsning med Anna Felländer, chefsekonom på Swedbank som lyfter diskussionen om hur företag bör ställa om sig i det digitala skiftet i samhället.
Läs mer & säkra din plats här!

Onsdag 22 april
Utbildning i Helsingborg: Kommunicera på hjärnans villkor - med Berghs School of Communication
Heldagsutbildning där du stärker din förmåga att kommunicera, presentera och argumentera för dina idéer. Kursledare: Jana Söderberg. Superbra erbjudande till medlemmar. Läs mer & anmäl dig här!

Onsdag 22 april
Världens Bästa After Work på Mindpark i Helsingborg
Förgyll denna lill-lördag i Helsingborg med att umgås med ett gäng sköna människor på Mindpark! Kall dricka, bra musik och gött häng. Facebookevent här!

Fredag 24 april
Världens Bästa After Work med Stormvarning
Stormvarning är ett initiativ som vill lyfta klimatfrågan tillbaka in i det offentliga samtalet tillsammans med musiker och artister, forskare, kommunikatörer. Bästa möjliga helgstart med andra ord! Facebookevent kommer!

Onsdag 29 april
Open Agency Rethinking Communication
Samtal, inspiration och reflektion kring möjligheter och utmaningar relaterat till mångfald och integration. Läs mer & anmäl dig här! Fåtal platser kvar...