Rethinking Learning!

20 januari, 2015 - 10:00 - 14:00

Välkommen till en öppen innovationsprocess för att tänka om, tänka nytt och tillsammans utforska framtidens lärande utifrån perspektiven:

- Place
- Motivation
- Facilitation
- Tools
- Community
- Input

I innovationsprocessen identifierar vi utmaningar och konkretiserar idéer kring framtidens lärande. Genom att titta på förutsättningar och möjligheter till lärande i det digitala samhället vill vi hitta de nya och bästa lösningarna.

Vi söker dig som är intresserad av lärande i den digitala kontexten, i egenskap av användare, utvecklare eller utbildare. Vi söker även dig som är intresserad av kunskapsdelning, nya verktyg och design eftersom vi vet att det behövs olika kompetenser och olika perspektiv för att skapa de bästa lösningarna.

Vi träffas på Media Evolution City den 20 januari mellan 10.00 och 14.00.
Alastair Creelman, e-lärandespecialist, omvärldsbevakare och specialist inom öppna lärresurser (OER) och sociala medier från Linnéuniversitetet inleder dagen med en spaning och sedan innoverar vi tillsammans.

Du får: Lunch och fika, inspiration, nätverk, affärsmöjligheter och kompetensutveckling.
Du bidrar med: Din tid, kompetens och ditt engagemang

Innovationsprocessen faciliteras av Media Evolution som en del i projektet Läranderum som bedrivs på Malmö Stadsbibliotek och finansieras av Vinnova.

Varmt välkommen!

Praktikaliteter
Vad: Öppen innovationsprocess
När: 20 januari 2015 kl 10-14
Var: Media Evolution City i Malmö
Frågor? Hör av dig till Helen Berg
Anmälan: Anmäl dig här!