Social Media Club: Använda sociala medier som valuta?

3 december, 2014 - 13:34

Använda sociala medier som valuta?

Kan man verkligen ta betalt med en tweet? Och kan man betala sitt hotellrum med en facebook incheckning? I dag finns det lösningar för hantering av sociala medier som valuta, men funkar det? Kan man använda det till vad som helst?

Du är välkommen att vara med Social Media Club Skåne och diskutera sociala medier som valuta.

Agenda
11.30 - 11.50 Introduktion till ämnet
11.50 - 12.30 Fortsatt gemensam diskussion och frågor

Social Media Club Skåne är en ideell nätverksgrupp som träffas en gång i månaden för att diskutera sociala medier. Inga krav, inga förpliktelser. Det viktiga är att vi vill träffas och diskutera sociala medier med likasinnade. Social Media Club är en internationell non-profit organisation grundad i USA av Chris Heuer och Kristie Wells i mars 2006. Mottot är ”if you get, share it” och det är just vad det handlar om, att dela med sig av kunskap, tankar och idéer om sociala medier. Vill du veta mer om den internationella organisationen kan du läsa mer på deras hemsida socialmediaclub.org.

Friday, December 12
11.30 - 12.30
Media Evolution City Malmö

Sign up for event here