Världens Bästa Morgon med Try Swedish/SXSW

23 januari, 2015 - 08:00 - 09:30

Välkommen till Världens Bästa Morgon med Try Swedish/SXSW 2015!

Vill du stärka ditt internationella nätverk, inspireras på en av världens största konferenser inom interactive/digital development och gaming och göra affärer på internationella marknaden?

Anmäl dig här!

Var med där det händer - följ med till SXSW i Austin i mars!
South by Southwest Interactive (SXSW) i Austin, Texas är delvis en festival, delvis en konferens och mässa och delvis en gigantisk kreativ workshop. Företag och entreprenörer från hela världen samlas för att ta del av det senaste inom områdena Interactive, Music och Film. Media Evolution kommer att vara på plats och facilitera det svenska programmet under framförallt Interactive-delen av festivalen.

I samarbete med TrySwedish.com/sxsw gör nu Media Evolution en kollaborativ satsning i Austin för att skapa gemensamma kontaktytor, fylla dem med vasst innehåll och att ha grymt kul på vägen. Tillsammans skapar vi banbrytande upplevelser som gör skillnad - på riktigt.

Vill du veta mer om hur ditt företag kan vara med, i utställningen, i programmet eller som värd för en Meetup? Vill du ha argument för att åka med till Texas som kompetensutveckling? Vill du träffa andra sköna människor som tänker vara på plats i Austin i mars?
Kom till Media Evolution City och och ät frukost med oss den 23 januari!

Praktikaliteter
Vad: Världens Bästa Morgon - Frukostmöte om SXSW
När: 23 januari 2015 kl 8.00-9.30
Var: Media Evolution City i Malmö
Anmälan: Anmäl dig till frukostmötet här!

Engagera dig i TRYSWEDISH@SXSW:
Anmäl ditt intresse att åka med här
Gå med i facebookgruppen
Läs mer på tryswedish hemsida
Twitter: @tryswedish_sxsw / #swesxsw
Frågor om SXSW? swesxsw [at] gmail [dot] com