Open Agency: Digitalisering och kommunikation

25 mars, 2015 - 08:30 - 10:00

Open Agency syftar till att träffas, lära och dela insikter om aktuella trender, händelser och tankemönster som påverkar vår omvärldsuppfattning.

Det handlar om människor, teknik och kultur. Varje briefing inleds med 15 min spaning som övergår i ett öppet samtal mellan deltagarna.

Digitalisering och kommunikation
Under dagens Open Agency vill vi prata om hur individer, företag och städer utvecklas med hjälp av digitaliseringen. Vad kan vi lära och hur kan vi bäst dra nytta av nya sätt att kommunicera, effektivisera och behålla förtroende mot våra målgrupper. Man antar att kommunikation är avgörande för att skapa och behålla målgruppers förtroende och för organisationers image. Men stämmer detta med verkligheten?

Inledningstalare Cecilia Cassinger
Denna morgon välkomnar vi Cecilia Cassinger, PhD Strategisk Kommunikation, som inspirerar med aktuella frågeställningar kring staden och offentliga varumärken, interaktiv kommunikation och digitaliserat varumärkesbyggande. Hur bygger man ett levande varumärke, vilka utmaningar ställs man inför som offentlig aktör, hur engagerar man varumärkets intressenter och vad kan offentliga varumärken lära av kommersiella varumärken?

Vi har även en gästbloggare vid varje Open Agency tillfälle, denna gång skriver Nino Subotic som är digital strateg på Good Old, grundare av Once upon - en digital storytelling app samt driver årets matblogg sedan 2012.

Eventet är fullt!

Open Agency-konceptet är inspirerat från New York, där hålls Open Agency varje morgon på den hajpade byrån Sparks & Honey

Till varje briefing bjuder vi in femton verksamma inom media, kommunikation, marknadsföring och digital utveckling tillsammans med representanter från samhällsutveckling, innovation, näringsliv och kultur. Vi håller det litet och enkelt, vi vill underlätta för samtal och möten över gränserna.

Vad: Open Agency
Ämne: 25 februari: Film for Fans, Makers and Brands
Ämne: 25 mars: Urban Development - Digitalisering och kommunikation
Ämne:29 april: Rethinking Communication - Mångfald och Integration
Ämne: 27 maj: Games - what about them?
Var & tid: Media Evolution City

Detaljer om talare kommer!
Anmäl dig här!