Foo Café/Media Talks - Creative Workflow i Adobe CC

19 mars, 2015 - 11:30 - 12:30

Att kunna retuschera bilder för webben eller sammanställa en trycksak, är idag en stor del av den moderna arbetsflödet. Föreläsningen omfattar grund - mellannivå designkoncept, verktyg och teknik och är idealisk för både nya Adobe-användare eller självlärda som vill befästa sina kunskaper och lära sig användbara tips.

Några exempel på föreläsningens innehåll är hur man arbetar effektivt med snabbmask, innehållsmedveten och länkade bilder i Photoshop… övertoningar och kreativa effekter i InDesign samt förvrängd omslag, konturlinjer och banhanteraren i Illustrator. Vi kommer även titta på hur man skapar och sparar egna penslar samt en del nyheter, några bortglömda smarta funktioner samt kreativa tips & trix

När: 19 mars kl 11.30-12.30

Var: Foo Café

Anmäl dig här

Alla är välkomna.

Vid frågor kontakta carina [at] foocafe [dot] org