Southern Sweden - designing life @BODW kickout!

2 februari, 2015 - 14:00 - 17:00

Välkomna till Southern Sweden - designing life @BODW kickout!

Stort tack till alla medverkande i Southern Sweden - designing life, under Business of Design week 2014.

Nu är det dags att sammanfatta lärdomar och erfarenheter från Hong Kong. Måndag den 2 mars är alla som medverkade i Hong Kong, deltog i utställningen och alla ni som är nyfikna på Business of Design Week, varmt välkomna att delta på en kickout och uppföljning på Form/Design Center. Daniel Byström från Sveriges Designer, intervjuar deltagare och arrangörer som delar med sig erfarenheter, och vi får en inblick i vad satsningen har gett för effekter.

För mer information kontakta Caroline B. Le Bongoat, projektledare Southern Sweden - designing life, caroline [dot] lebongoat [at] malmo [dot] se eller 070-934 14 01.

Anmäl dig här!