Världens Bästa After Work i HBG

22 april, 2015 - 17:00 - 21:00

Whoppa!
Se till att din Lill-lördag blir något alldeles speciellt och kom till Mindpark på Världens Bästa After Work! 
Det blir musik, öl och gott snack.
Världens Bästa After Work kommer tillbaka till Helsingborg! Sist vi träffades var på Näringslivsdagarna i höstas och nu kommer vi till Mindpark! Det kommer bli superkul och vi hoppas att du är pepp att ses igen. Kom bara kom!

Konceptet V.B.A.W lockar varannan vecka mellan 600-1000 gäster på Media Evolution City i Malmö.

Tack vare vår härliga samarbetspartner THINK så är det nu möjligt för oss att till onsdagen den 22:e april bjuda in er till V.B.A.W i Helsingborg. Det blir kalla drycker, grym musik och bästa sällskapet. Ta gärna med dig en kollega, familj, kompis eller någon annan du känner - the more the merrier. Alla är välkomna!

THINK är ett intensivt tremånaders acceleratorprogram som hjälper nya teknikbolag att växa. Vi bygger en struktur runt entreprenörer för att hjälpa dem bygga sina bolag under de bästa möjliga förutsättningarna. Bolagen stöttas på sin resa med workshops, mentorer, internationella rådgivare och affärscoacher. Programmet avslutas med Demo Day, en pitchkväll med 150 inbjudna investerare och affärsänglar. Är du tech entreprenör? Läs mer på thinkaccelerate.com.

FRI FÖRELÄSNING KL 16:00
Redan kl 16:00 välkomnar vi er till trappan på Mindpark där vi får träffa fantastiska Jana Söderlund som till vardags undervisar på Berghs School of Communication i Stockholm. Jana är en grym föreläsare och ger inspirationsföreläsningen "Stärk din förmåga att kommunicera, presentera och argumentera för dina idéer."

(Tidigare på dagen håller Berghs School of Communication den uppskattade heldagsutbildningen "Kommunicera på hjärnans villkor" med Jana. Endast 15 platser. Mer info och anmälan här: http://bit.ly/1FUPTBL)

Vad: Världens Bästa After Work

När: Onsdagen den 22/4 kl. 17.00 – sent.

Var: Mindpark, Bredgatan 11, Helsingborg
Dryck: Ja!

Snacks: Ja!
>> Anmäl dig på vårt facebookevent! <<

Varmt välkommen önskar vi på Media Evolution i samarbete med Think tillsammans med vårt grymma community.