Digitaliseringens inverkan på samhället! föreläsning med chefsekonom Anna Felländer, Swedbank

21 april, 2015 - 15:00 - 16:00

Den 21 april bjuder Swedbank och Media Evolution in till en föreläsning med Swedbanks Chefsekonom Anna Felländer.
Under hösten kom Anna och hennes kollega Anna Breman ut med rapporten Diginomics – nya ekonomiska drivkrafter , som poängterar den stora roll som digitaliseringen kommer att ha på vårt samhälle och vår ekonomi. Fysiska varor utbyts med digitala tjänster och produkter som tar över rollen som våra huvudsakliga exportvaror.

Se föreläsningen här.

Anna Felländer arbetade tidigare på finansdepartementet och statsrådsberedningen och har ett stort engagemang för bredare samhällsfrågor, framtidens tillväxt och hur vi anpassar ett samhälle till den digitalisering, urbanisering och internationalisering som vi ser idag.

Anna kommer att prata om hur vi som företag ställer om oss till digitaliseringen och om hur vikten att inte bara ni som arbetar med digitala medel idag är förberedda utan också förbereder era kunder till digitala verktyg och medel.

Vi tar även en stund att prata om hur vi som digitalt-kluster och community kan hjälpa till i arbetet och vara stöd i den processen.

Välkomna, vi bjuder på fika!