Den situationsanpassade webben med 24HR

21 maj, 2015 - 07:45 - 09:30

Efter några år av relativ stabilitet på webben har det börjat röra på sig. Mobila enheter, ökad bandbredd och smartare kod leder till helt nya möjligheter för den som vill skapa en mer situationsanpassad upplevelse för sina besökare.

För varför skall alla resurser läggas på att anpassa för de enheter vi använder medan innehållet är samma oavsett vilken situation besökaren är i?

Kom och lär dig vad som ligger i absolut framkant på webben idag och hur du därigenom kan förbättra kontakten med dina kunder. Vi visar också konkreta exempel på lösningar och en genomgång av vad som krävs för att få det att hända.

Du är hjärtligt välkommen till oss på 24HR och vårt nya kontor i Malmö.

Vad: Seminarium om den situationsanpassade webben

När: 21 maj kl 7:45 -9:30 (seminarium startar kl 8:30)


Var: Hjulhamnsgatan 5a

Anmäl dig här!