Relax & Reload!

1 juli, 2015 - 00:00 - 31 juli, 2015 - 00:00

Ingen sommar utan....

...de bästa och mesta tipsen från vårt community.

Prisad tågfilm hos våra medlemmar Panora:
- Indiefilmen ”Hur man stoppar ett bröllop” spelades in under fem timmar, på ett tåg mellan Malmö och Stockholm. Det är Malmöregissören Drazen Kuljanins debutfilm och den visas i augusti på Panora..

En schyst dejtingapp:
- Våra medlemmar Commind står bakom dejtingappen som är som en korsning av Instagram och Tinder. Appen 7 Heaven.

Fånga ögonblicket:
- Crunchfish har lagom till sommaren släppt världens första beröringsfria kameraapp för selfiepinnen! Ladda ner den här.

Matstaden Malmö – Michelinkrogar & Falaflar:
- Det händer mycket i Malmös restaurangvärld. Michelin-stjärnor, nya spännande koncept och äkta street food i en härlig blandning. Våra medlemmar Guts & Glory har gjort ett litet reportage om vad som är på gång Inte missa!.

Ny kunskap inför hösten:
- Ge din ledningsgrupp energi och verktyg att hantera höstens utmaningar kring digitalisering och hållbarhet. Boka en workshop med våra medlemmar InUse här.

En TV-film:
Filmen Flaket, en av de första Moving Sweden-filmerna är klar för sändning. Den Boostsupportade filmen går i SVT den 8 juli och finns sedan att se via SVT Play.

Gå på utställning:
- Wanås Konst släpper sin femte barnbok som är inspirerad av parken och konsten. Ett samarbete mellan vår medlem Johanna Koljonen och Jenny Granlund. Läs mer om utställningen och boksläppet här, 2015

Frukostmöte i Simrishamn:
- Vår medlem Elna Jolom talar om glaset som kommunikation, medan det serveras fil, jordgubbar och kaffe. Onsdag 22/7 kl 8:30 på Hamnplan i Simrishamn, 22/7.

Ett sommarprogram:
- Siavosh Derakhti är IG-eleven vars liv förändrades på gymnasiet. I sitt Sommarprogram berättar Siavosh om tvivlet och om glädjen att ha lärare som trodde på honom, trots att de gav honom IG-betyg, och passionen för att bygga broar. Lyssna här, när du vill.

Besök filminspelningsplatser i Skåne:
- Ljuset, miljöerna och människorna får regissörer att filma i Skåne. Läsa om inspelningsplatserna till några av de mest kända filmerna och lägga upp en egen resrutt i filmens Skåne.

Sitt i publiken:
- När Sommarscen ger föreställningar på ett fyrtiotal spelplatser runtom i Malmö.

Vi går en hejdundrande höst till mötes:
- Och ser fram emot att träffas i augusti under årets största fyrverkeri The Conference.

Fram tills dess, allt gott!